Jutro.

Hladno, petkovo jutro. Zelo zgodaj je in njeno toplo, golo telo se skriva pod puhasto odejo. Nekje zvoni budilka. Ni zanjo, zato si odejo povleče čez obraz in se trudi nazaj priklicati svoje sanje. Oči še ni odprla, niti jih noče, toplota jo omamlja, spanec jo boža po obrazu in njegovo telo miri.

Privije se še bolj tesno k njemu, na pol v snu se ga oklene in mu na vratu pusti sled svojih ustnic. Njegovo telo trzne, njegove roke zdrsijo po njej in jo privijejo k sebi, močno, skoraj premočno. Zdaj zadrhti ona. Ve, kaj sledi. Vsa zaspana, zalepljena, lena in sanjava si ga neskončno želi, a njeno telo še spi, težko je in trmasto.

Ne pusti se motiti. Dvigne se nadnjo in nanjo položi svoje toplo, čvrsto telo. Poljubi jo, mimogrede, za dobro jutro, potem pa njegove ustnice zdrsnejo po njenem telesu, roke jo zgrabijo in nekdo nežno poboža vrata njene biti.

Čeprav oči še vedno niso zbrale moči, da bi uzrle obraz nad seboj, je telo v trenutku prebujeno, zadiha in zaživi v svojem ritmu, ko prodira vanjo, malo, zaspano, deklico. Na vratu čuti njegov dih, njegovo telo na sebi in v sebi, na ustnicah se lovijo zvoki užitka, roke so zakopane v blazino nekje daleč stran. Dvigne jih, se oklene njegovega telesa in ga privije k sebi, kolikor le more blizu in tesno, da v njegovo rame zaduši krik, ko se v njej prebudijo vsi demoni strasti in užitka. Čuti ga, ko zadnjič izdihne na njej in jo še enkrat poljubi.

Oči so še vedno zaprte, nekdo jo spet nežno pokrije, toplota jo objame in sanje so nazaj. Ali pa so bile tam že vseskozi? Ko ga v hladnem jutru pusti nekje sredi mesta, ko mu stisne majhen poljub na lice in hiti prvi kavi na proti, se nasmehne. Srečna je. Tokrat, za spremembo, ne sanja.

18 odzivov na “Jutro.

 1. Ana

  to je blo za zajtrk, poleg kafeja, gostega soka in posušenih banan. odlično. polnovredno.
  vse dobro!

  p.s.: pa ne bodi egoist, uživaj še malo za druge… ;)

  ga. ameli

 2. šuši

  u madonca :D kaj zdaj mi to nalašč lušte delate, vsi po vrsti? ravno včeraj zvečer sem dobila podobno porcijo v knjigi!

 3. chiara

  deževno in megleno petkovo jutro. zelo zelo zgodaj. sama leži v postelji. zazvoni budilka. zanjo. izvleče se iz postelje, pa do kopalnice pod tuš…

  kaj ko bi midve zamenjale? ah, saj poznam odgovor.

  no, mogoče bo pa moje ponedeljkovo jutro lepše.

 4. zloba

  @Ana; Ne morem si pomagati … dober človek sem;)))

  @Šuši; Itak da nalašč. Samo da te provociramo, pa smo srečni;-P

  @Tiib; Danes sicer dežuje, ampak ja, pomlad se voha.

  @Pokahontas; Kaka masaža mogoče?:)

  @MartaL; Iz tvojih ust … v njegova ušesa;)

  @Chiara; Ti si malo jasnovidna, ane?:) Ponedeljek … huh … takrat bom jaz koga prosila, če zamenjava;)

  @Katja; Prav nič mi ne manjka, priznam. Uživaj tudi ti. Neskončno!

 5. zloba

  @Pika; Nekako nisem na to niti pomislila;)

  @Strojnik; Pomlad je vedno fajn … če bo dolga, torej nimam nič proti. Zakaj pa tvoj blog trpi??

  @Sosed; Hvala!!!

 6. zloba

  @Šuši; Ne me narobe razumet – iz srca privoščim tudi tebi, ampak malo te moram pa tudi hecat:-D

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>