O blogu in avtorici.

Kdo? 

Sanja L. Trojar

Zakaj?
Ker ljubim besede. Tiste v knjigah, spregovorjene, zamolčane in ukradene. Rada se igram z njimi. In rada pišem. Nekoč po zvezkih in listih papirja, potem na svojem domačem računalniku, le zase in svoje bližnje, zdaj tu, na očeh vsem.

Blog mi ponuja vse tisto, kar imam pri pisanju najraje; Je moj ventil, je prostor izlivanja misli, prebliskov, občutij in mnenj. Nikakor ne pričakujem, da se bodo vsi bralci z menoj strinjali, zapise ponujam v premislek. Prostora za komentarje je več kot dovolj.

Za njihovo vsebino ne odgovarjam. Ne morem obljubiti, da bom na vse komentarje odgovorila, obljubim pa, da bom mirno ignorirala vse nestrpneže in neargumentirane kritike, ki so same sebi namen. V kolikor mi bo kdo resnično šel na živce, ga bom mirno zbrisala. Če komu kaj ni všeč, naj me ne bere.

Kritike, pohvale in predloge sprejemam na: sanja.leban[a-f-n-a]gmail[p-i-k-a]com. Tam dobite tudi številko mojega transakcijskega računa, na katerega mi lahko po mili volji nakazujete velike denarje v podporo moji blazni ustvarjalnosti.

PS: Kopiranje, prepisovanje in posnemanje tekstov – zaželjeno;) Z navedbo vira, jasno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>